INTERGLOBUS D.O.O.

Preduzeće INTERGLOBUS D.O.O. nastalo je 1998. godine. Bavimo se proizvodnjom školskog, kancelarijskog nameštaja, nameštaja za predškolske ustanove kao i opremanjem fiskulturnih sala i sprortskih dvorana. INTERGLOBUS je porodična firma koja raspolaže sa dvehiljade kvadratnih metara proizvodnih pogona lociranih na dvanaest kilometara od centra  Čačka.  U potpunosti smo tehnički i kadrovski ospososobljeni  za kompletno opremanje škola i poslovnih prostora.

U najtežim uslovima za poslovanje uspeli smo da prvi na našem tržištu proizvedemo bele table koje se u našim pogonima proizvode od samog nastanka firme. Po ugledu na proizvođače zapadnih zemalja uspeli smo da dizajniramo moderne đačke klupe, stolice i ostali školski nameštaj koji zadovoljava sve svetske standarde.

Zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i konkurentnim cenama naša firma je danas lider u proizvodnji školskog nameštaja u Srbiji.

Spremni smo da odgovorimo na sve zahteve, sugestije i potrebe naših klijenata.

U nekoliko predhodnih godina smo redovni učesnici Međunarodnom sajmu opreme i sredstava za savremenu nastavu u Beogradu i dobitnici smo ZLATNE TABLE ZA MULTIMEDIJALNE UČIONICE u robnoj grupi UČIONIČKA I LABORATORIJSKA OPREMA.

U cilju poboljšanja kvaliteta poslovanja “Interglobus“ D.O.O. je sertifikovalo svoj sistem menadžmenta kvaliteta  prema zahtevima ISO 9001:2001.

Naš doprinos očuvanju životne sredine je uspostavljanje  sistema menadžmenta zaštitom životne sredine u skladu sa zahtevima ISO 14001:2005.

Takođe smo uspostavili sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu u skladu sa zahtevima OHSAS 18001:2007,kako bi našim zaposlenima obezbedili sigurno i bezbedno radno okruženje.

Tokom 2008. godine  smo proširi i u potpunosti modernizovali  proizvodni pogon obrade pločastih materijala.

Proteklih godina sarađivali smo sa velikim brojem humanitarnih organizacija, inostranih Ambasada, Skupštinom grada Beograda – Sekretarijat za obrazovanje i više opština u Srbiji na realizaciji projekata za unapređenje uslova obrazovanja. Opremili smo mnoge osnovne , sredne škole i visokoobrazovne ustanove u Srbiji. Preko svojih predstavnika naši proizvodi se već godinama prodaju i na tržištima Crne Gore, Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Back to Top